קורס טבחות מקצועי

בלעדי! התעודה מוכרת ע"י איגוד השפים הישראלי
עזרה במציאת עבודה לבוגרינו

המכללה עובדת בשיתוף פעולה עם רשתות בתי מלון מובילים, מסעדות יוקרה וקונדיטוריה.

 













 
מקצוע הטבחות הינו מבוקש מאוד כיום עקב ההתפתחות בתחום הקולינארי הדורש ידיים מקצועיות וביצועים איכותיים ביצירת המנות, בטעמן ובדגש על עיצוביהן הייחודי.

מכללת ה"שף" מציגה בפניך תוכנית לימודים עדכנית המותאמת לדרישות שוק העבודה, ופותחת בפניך דלתות לתעסוקה ומקצועיות בתחום הקולינארי. בתוכנית הקורס ניתנים כלים לבישול נכון ומקצועי וכן עבודה עם חומרי גלם, הכנת מנות, קישוטיהן והגשתן. הקורס משלב לימוד עיוני ומתמקד במעשי וכולל סטג' - התנסות מעשית, הנחשב כניסיון תעסוקתי.


קהל היעד:
- עוסקים בתחום המעוניינים לעבור הכשרה מקצועית.
- המחפשים הסבה מקצועית לתחום זה.
- חובבים המעוניינים להתפתח בתחום

תוכנית לימודים:
- מבוא לעולם הבישול והגסטרונומיה.
- מונחים מקצועיים בעברית ובאנגלית.
- ציוד ומכשור, הכרה שימוש ובטיחות.
- צורות חיתוך.
- מבנה התפריט ומרכיביו.
- הכנת משטח עבודה.
- שיטות בישול והכנת מזון.
- תמחור של מנות.
- חישוב כמויות.
- תורת החומרים.
- עולם התבלינים והתיבול.
- מרקים ורטבים.
- מנות ראשונות וביניים.
- מבחר תוספות – אורז , פסטה, תפו"א ועוד
- מנות עיקריות.
- גורמה.
- עיצובי מנות.
- קינוחים .
- התמחות והעשרה:המטבח המזרחי, האיטלקי,האירופאי קלאסי, הגורמה, הצרפתי והאסייתי(סושי ועוד...).
- תזונה.
- הגיינת מזון ותברואת מטבחים.
- יזמות עסקית.
- סדנת ניהול והנעת צוות עובדים.

משך הלימודים: 8.5 חודשים.

סניפים: תל אביב, ירושלים ובאר שבע.


חומרי הגלם מסופקים ע"י המכללה.
מתנה: תיק לימודים + ערכת לימוד + מקטורן שף.
הטבה! תעודת סטודנט של התאחדות הסטודנטים הארצית


לבירור עלות הקורס, מועד פתיחה קרוב ופרטים נוספים נא למלא את הפרטים הבאים:

 
 
שם: *
טלפון: *
יישוב: *
email: *
הערות: